מאמרים לקריאה

מה עושים שבועיים שלושה לפני האירוע?

השלב של שבועיים שלושה לפני האירוע הוא שלב המחקר, הבדיקה והקניות הנגזר מתכנון האירוע ומהאופן בו אתם רוצים שהוא יעבור.

אוכל – בחו"ל מקובל להגיש באירועי חברה או מסיבות קוקטייל חטיפים שניתן לאכול בהליכה או בעמידה ותוך כדי החזקת כוס שתייה ביד השנייה. בישראל לעומת זאת אוהבים לאכול ואוהבים לאכול בגדול ולכן יש לשקול האם כדאי באמת להסתפק בחטיפים או לצאת מנקודת הנחה שאנשים יגיעו רעבים וירצו להסתדר באיזה מזנון מפנק עם מנה בשרית רצינית או מנה אחרת. תחשבו כמה ישראלים אוכלים בקבלת פנים בחתונות וכדומה כדי להבין מה זה נישנוש קל אצלנו לעומת חו"ל. אם בכל זאת החלטתם שהאורחים יגיעו אחרי ארוחת ערב ויש להסתפק בכיבוד קל אז חטיפים מטוגנים למיניהם, מנות מסוגננות ומתוקים יהוו אחלה פתרון לסוגיית המזון באירוע, לצד קרקרים עם מיטבלים ופלטות של פירות או ירקות חתוכים. כמובן שלא כדאי להזניח את סוגיית השתייה המשמעותית באירועים כאלו. ארבע קודקודי השתייה עבורי הן בדרך כלל: קוקטיילים, בירות, יין ושמפנייה. אם אתם הולכים על קוקטיילים אז כדאי להקל על עצמכם ולבחור שניים או שלושה סוגים שניתן להכין מראש ואורחים יכולים להתכבד בהם עצמאית.

קישוט ותפאורה – בדרך כלל אירועים עסקיים דורשים הרבה פחות מבחינת קישוט ותפאורה ובכל זאת אם אתם רוצים להשקיע מעל המקובל אז כדאי לשקול נרות ריחניים ומעוצבים או סידורי פרחים אלגנטיים, אפשרות אחרת היא תאורה מיוחדת שתיצור סוג של אומנות ויזואלית במרחב. חשוב להפריד בין התפאורה לאיזור האוכל ולפזר את האוכל באופן שווה במקומות שונים כדי למנוע התקהלות סביב שולחן כזה או אחר או סביב אלמנט תפאורה כזה או אחר

המשך קריאה->